Spalati pieptul de pui si il stergeti cu niste servetele.
Taiati fiecare jumatate de piept in doua sau trei felii, depinde de cat de gros este.
Il condimentati cu sare, piper, boia si putin praf de usturoi.
Lasati puiul in condimente circa 10 minute.
Ungeti o tigaie antiaderenta cu o lingura de ulei si o puneti la incins.
Adaugati bucatile de pui, le rumeniti pe ambele parti, la foc potrivit, apoi le scoateti pe un platou.
Intr-o alta tigaie (cratita) puneti smantana si gorgonzola taiata bucati.
Puneti tigaia pe foc, dar focul sa fie dat la mic.
Amestecati cu o paleta si cand gorgonzola este topita, adaugati parmezanul.
Invariti in sos, apoi adaugati bucatile de pui.
Lasati sa fiarba 1-2 minute la foc mic.
Cand este gata, trageti tigaia deoparte.
Se serveste cald!
Pofta buna!
O gustare rapida, la indemana oricand si buna!
Rulada din omleta cu miez de lapteDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii