Spalati pieptul de pui si il stergeti cu niste servetele.
Taiati fiecare jumatate de piept in doua sau trei felii, depinde de cat de gros este.
Il condimentati cu sare, piper, boia si putin praf de usturoi.
Lasati puiul in condimente circa 10 minute.
Ungeti o tigaie antiaderenta cu o lingura de ulei si o puneti la incins.
Adaugati bucatile de pui, le rumeniti pe ambele parti, la foc potrivit, apoi le scoateti pe un platou.
Intr-o alta tigaie (cratita) puneti smantana si gorgonzola taiata bucati.
Puneti tigaia pe foc, dar focul sa fie dat la mic.
Amestecati cu o paleta si cand gorgonzola este topita, adaugati parmezanul.
Invariti in sos, apoi adaugati bucatile de pui.
Lasati sa fiarba 1-2 minute la foc mic.
Cand este gata, trageti tigaia deoparte.
Se serveste cald!
Pofta buna!
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mere
Comentarii