Taiem carnea in cuburi potrivit de mari si adaugam sosul de soia, chimionul, cimbrul, ceapa, usturoiul, sare si piper si uleiul de masline, amestecam bine si il dam la frigider pentru 2 ore.
Betisoarele pentru frigarui se pun la inmuiat in apa pentru 30 de minute.
Ardeii se taie in patratele la marimea bucatilor de pui, ceapa felii late iar chorizo in felii.
Punem carnea pe betisoare alternand cu chorizo, ardei si ceapa si le asezam pe tigaia grill incinsa in prealabil.
Le intoarcem timp de 10 minute pe toate partile sa se rumeneasca apoi dam tigaia la cuptorul preincalzit la 200ºC pentru inca 5 minute.
Se servesc calde alaturi de orez simplu si/sau salata.
un desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii