Frigarui de pui cu chorizo

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de pui cu chorizo

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara piele si oase
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 varf de lingurita chimion praf
  • 1 varf de lingurita cimbru uscat
  • 1/2 de lingurita ceapa praf
  • 1/2 de lingurita usturoi granulat
  • 1 chorizo
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • In plus: betisoare pentru frigarui

Mod de preparare

Taiem carnea in cuburi potrivit de mari si adaugam sosul de soia, chimionul, cimbrul, ceapa, usturoiul, sare si piper si uleiul de masline, amestecam bine si il dam la frigider pentru 2 ore.
Betisoarele pentru frigarui se pun la inmuiat in apa pentru 30 de minute.
Ardeii se taie in patratele la marimea bucatilor de pui, ceapa felii late iar chorizo in felii.
Punem carnea pe betisoare alternand cu chorizo, ardei si ceapa si le asezam pe tigaia grill incinsa in prealabil.
Le intoarcem timp de 10 minute pe toate partile sa se rumeneasca apoi dam tigaia la cuptorul preincalzit la 200ºC pentru inca 5 minute.
Se servesc calde alaturi de orez simplu si/sau salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Rulada de Biscuiti (de Post)
5
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Parteneri
Spaghete cu creveti aromatizați
Bucataras.RO

Spaghete cu creveti aromatizați

Simplu aromat și ușor! Dor de vară, dor de mare! Spor și poftă bună!

Spaghete cu creveti aromatizați
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola