Spalam pieptul de pui si il stergem cu un prosop absorbant de bucatarie.Il taiem felii subtiri si il batem usor cu ciocanul de snitele.Cascavalul il taiem sub forma de bastonase de circa 1 cm grosime.Condimentam cu un praf de sare.Pe masa de lucru,asezam baconul taiat in felii subtiri.Pe fiecare felie de bacon,punem o bucata de piept de pui.In mijloc punem un bastonas de cascaval.Rulam cu grija si prindem cu o scobitoare.Asezam rulourile intr-o tavatermorezistenta unsa cu ulei.Stropim rulourile cu cu putina apa si vin.Dam la cuptor,la foc moderat timp de 45 de minute.Din cand in cand,stropim rulourile cu sosul format in tava.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorVa era dor de un dulce dietetic? De data aceasta v-am pregatit un ecler deliciooosss. Sursa de inspiratie a fost site-ul...
Tort Ecler DukanMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii