Spalam pieptul de pui si il stergem cu un prosop absorbant de bucatarie.Il taiem felii subtiri si il batem usor cu ciocanul de snitele.Cascavalul il taiem sub forma de bastonase de circa 1 cm grosime.Condimentam cu un praf de sare.Pe masa de lucru,asezam baconul taiat in felii subtiri.Pe fiecare felie de bacon,punem o bucata de piept de pui.In mijloc punem un bastonas de cascaval.Rulam cu grija si prindem cu o scobitoare.Asezam rulourile intr-o tavatermorezistenta unsa cu ulei.Stropim rulourile cu cu putina apa si vin.Dam la cuptor,la foc moderat timp de 45 de minute.Din cand in cand,stropim rulourile cu sosul format in tava.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii