Spalam pieptul de pui si il stergem cu un prosop absorbant de bucatarie.Il taiem felii subtiri si il batem usor cu ciocanul de snitele.Cascavalul il taiem sub forma de bastonase de circa 1 cm grosime.Condimentam cu un praf de sare.Pe masa de lucru,asezam baconul taiat in felii subtiri.Pe fiecare felie de bacon,punem o bucata de piept de pui.In mijloc punem un bastonas de cascaval.Rulam cu grija si prindem cu o scobitoare.Asezam rulourile intr-o tavatermorezistenta unsa cu ulei.Stropim rulourile cu cu putina apa si vin.Dam la cuptor,la foc moderat timp de 45 de minute.Din cand in cand,stropim rulourile cu sosul format in tava.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii