Taiati fideluta fina varza curatata.
Amestecati-o bine cu 1 lingura de sare si lasati pana se inmoaie usor.
Stoarceti apoi zeama lasata, prin presare.
Intre timp, caliti ceapa in uleiul incins, iar cand devine translucida, adaugati morcovul ras.
Continuati calirea inca 10 min sau pana ce morcovul se inmoaie, avand insa grija sa nu se rumeneasca legumele.
Puneti carnea tocata si prajiti totul la foc mediu, pana cand carnea isi schimba culoarea, amestecand des ca sa desfaceti carnea in bucatele mici.
Trageti oala de pe foc, adaugati boiaua, chimenul, boabele de piper, usturoiul, ardeiul iute si amestecati bine.
Puneti varza usor stoarsa, cimbrul si amestecati din nou.
Turnati cel putin 2 l de apa.
Repuneti oala pe foc si aduceti la punctul de fierbere.
Fierbeti apoi acoperit cu capac, la foc mic, timp de 10 min.
Adaugati cartofii taiati cuburi si lasati vasul in continuare pe foc inca cca 20 min sau pana ce varza si cartofii sunt facuti.
La sfarsit, potriviti gustul de sare.
Serviti cat este calda.
Optional, puteti adauga in farfurie cate 1 lingura de smantana.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii