Dovlecelul se curata de coaja, se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama.
Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga laptele, uleiul si faina.
Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia.
La sfarsit adaugam dovlecelul si verdeata tocata marunt.
Lasam compozitia la odihna cam 10 minute si apoi facem clatitele.Intr-o tigaie prajim clatitele pe ambele parti. Asa calde le umplem cu telemea sau cascaval ras si apoi le rulam (sau le impaturim in patru dupa preferinte).
Dupa ce s-au racit le taiem rulouri mai mici .Sunt foarte bune ca aperitiv.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAceste pulpe merg perfect gatite pe gratar, in aer liber, dar la fel de bine pot fi gatite si acasa, la tigaia grill! ...
Pulpe superioare si garnitura de cartofi cu ceapa verde si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii