Dovlecelul se curata de coaja, se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama.
Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga laptele, uleiul si faina.
Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia.
La sfarsit adaugam dovlecelul si verdeata tocata marunt.
Lasam compozitia la odihna cam 10 minute si apoi facem clatitele.Intr-o tigaie prajim clatitele pe ambele parti. Asa calde le umplem cu telemea sau cascaval ras si apoi le rulam (sau le impaturim in patru dupa preferinte).
Dupa ce s-au racit le taiem rulouri mai mici .Sunt foarte bune ca aperitiv.
un desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii