Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert cu apa. Se adauga mazarea, fasolea verde, ceapa tocata, morcovul si telina fideluta, ardeii, sare si se fierbe totul. Cand toate sunt fierte se adauga bulionul de gogosari,pasta de tomate,spuma de pe zer si se mai trag cateva clocote,dupa care se opreste focul si se adauga leusteanul,frunzele de sfecla rosie si frunzele de loboda tocate marunt.Se amesteca si se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Dupa prepararea branzei de oaie sau de capra ramane zerul.Acest zer se pune la fiert si cand incepe sa fiarba,se formeaza o spuma,aceasta spuma se aduna si se foloseste la nacreala sau se bea pur si simplu.Aceasta spuma este foarte consistenta si contine multe vitamine necesare organismului.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii