Bors cu loboda rosie, reteta de post

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Bors cu loboda rosie, reteta de post

Ingrediente

  • -1 kg.cartofi noi;
  • -300 gr.mazare congelata;
  • -300 gr.fasole verde;
  • -3 morcovi;
  • -1/2 bucata telina;
  • -2 cepe mari;
  • -1 lingura sare;
  • -un castron de loboda rosie,adica multa loboda rosie;
  • -1 manunchi mare de leustean;
  • -2 linguri pasta de tomate;
  • -100 gr.macaroane;
  • -300 ml.bors.

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete.

Se curata ceapa si se toaca marunt.

Se pun intr-o oala cartofii taiati, ceapa tocata,morcovul si telina date prin razatoare,mazarea,fasolea verde,se adauga apa cat cuprinde,sare si se pune oala la fiert.Cand toate legumele sunt fierte se adauga pasta de tomate,borsul,macaroanele si se lasa sa fiarba pret de vreo 8 minute,dupa care se opreste focul si se adauga loboda rosie si leusteanul tocat marunt.Se amesteca legumele cu borsul si se poate servi.Nu este necesar sa fiarba loboda si leusteanul,asa vitaminele vor ramane.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cremes A la Cluj
5
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj