Roşioarele şi cartofii se spală bine.
Aceştia din urmă se pot lăsa cu cojiţa subţire sau se pot răzui cu un cuţit.
Se pun într-un castron şi se stropesc cu ulei. Se presară cu condimente.
Se toarnă într-un vas de cuptor şi se adaugă usturoiul cu tot cu coajă.
Se dau la cuptor la foc mediu până se rumenesc frumos.
Se servesc presăraţi cu mărar poaspăt tocat.
Poftă bună!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii