 
		
	Roşioarele şi cartofii se spală bine.
 Aceştia din urmă se pot lăsa cu cojiţa subţire sau se pot răzui cu un cuţit.
 Se pun într-un castron şi se stropesc cu ulei. Se presară cu condimente.
 Se toarnă într-un vas de cuptor şi se adaugă usturoiul cu tot cu coajă.
 Se dau la cuptor la foc mediu până se rumenesc frumos.
 Se servesc presăraţi cu mărar poaspăt tocat.
 Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii