Se pune intr-o tigaie uleiul de cocos. Dupa ce se incinge, se pun semintele de cardamom. Usturoiul se curata si se taie marunt sau se piseaza si se pune in ulei. Se amesteca usor, se lasa in jur de un minut apoi se adauga ceapa taiata marunt. Se caleste 2-3 minute.
Pieptul de pui se spala, se sterge de surplusul de apa si se taie in cubulete potrivite. Se pune in tigaie peste ceapa si se lasa sa se caleasca impreuna, pana ce incepe sa se rumeneasca usor carnea. Se adauga apoi condimentele (curry, turmeric, ghimbir, chimen si boia) si se amesteca bine.
Se toarna peste carne rosiile taiate impreuna cu sosul si se amesteca. Se adauga si putina apa. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba impreuna cateva minute.
La final se adauga iaurtul si se amesteca bine, apoi se asezoneaza cu patrunjel verde tocat.
Se serveste impreuna cu orez fiert.
Daca v-a placut reteta noastra de curry de pui, va invitam sa incercati si alte retete: ciulamaua bunicii, papricas de pui cu galuste, ciorba de perisoare din piept de pui sau drob din piept de pui cu verdeata
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa
Comentarii