Cei 4 dovlecei ii spalati, ii stergeti cu servetele si le taiati capete.
Ii taiati felii pe lung, cat mai subtiri.
Incingeti o tigaie grill, o ungeti cu un strop de ulei si rumeniti feliile de dovlecei pe ambele parti.
Le scoateti pe un platou si le lasati sa se raceasca.
Dovlecelul mic, spalat, il taiati cubulete.
Puneti o lingura de ulei de masline intr-o tigaie.
O transferati pe foc, puneti cuburile de dovlecel si un praf de sare.
Le sotati la foc mic, pana dovleceii se inmoaie. Dati deoparte sa se raceasca.
Peste cuburile de dovlecei puneti tonul scurs bine de lichid, urda faramitata cu mana, parmezanul si oul.
Busuiocul il tocati marunt, il puneti peste amestecul de mai sus, presarati sare si piper.
Luati cate o felie de dovlecel coapta, puneti cate o lingurita plina de umplutura si rulati.
Procedati asa cu toate.
Asezati pe o tava cu hartie de copt, cate 7 rulouri, unul langa altul, apoi infingeti usor tepusele, pana obtineti frigaruile.
Le presarati deasupra cu pesmet.
Le introduceti in cuptorul incins, la 200 de grade, pentru 15 minute.
Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le lasati putin sa se racoreaca.
Sunt gata pentru a fi servite.
Sa aveti pofta!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIata o reteta delicioasa de tiramisu - Tiramisu reţetă originala
Tiramisu reţetă originalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii