Rulada cu fructe de padure

Postat pe: 08-08-2017
(0)

Ingrediente

8 oua de tara
6 linguri de faina
6 linguri indulcitor Green Sugar
4 linguri de ulei
2 lg cacao neagra
1 praf de sare
pt umplutura:
400 gr branza mascarpone
200 gr ciocolata alba fara zahar
2 lg indulcitor Green Sugar
1 cana mica cu lapte dulce
200 gr afine si zmeura de padure
decor:
ciocolata neagra topita

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam indulcitorul, mixam in continuare si apoi adaugam galbenusurile si le incorporam. Adaugam faina si cacaua si la final, uleiul.
Pregatim o tava cu hartie de copt (eu am folosit tava mare de aragaz) si turnam compozitia. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 20 - 25 minute.
Intre timp, pregatim crema. Topim ciocolata alba pe baie de aburi. Branza mascarpone o desfacem cu laptele, amestecand usor pana se omogenizeaza si adaugam indulcitorul. Astfel, blatul va absorbi din lichid si nu va fi uscat. Adaugam ciocolata topita si racita si mixam bine.
Dupa ce s-a copt foaia de rulada, scoatem si o lasam sa se raceasca.
Spalam sub jet de apa rece fructele de padure.
Peste foaia de blat, intindem crema alba, presaram fructe si rulam usor pana obtinem forma de rulada.
Imbracam in hartie si dam la frigider. Eu am lasat-o pana a doua zi si s-a intarit frumos. Am scos-o de la frigider, am ornat-o cu ciocolata neagra topita.
Indulcitorul se poate inlocui cu aceeasi cantitate de zahar sau daca preferati mai dulce, puteti suplimenta dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu fructe de padure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu fructe de padure