Mancarica de rosii cu ardei copti

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Mancarica de rosii cu ardei copti

Ingrediente

  • 1 kg roşii
  • 2 căţei mari de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 3 ardei capia copţi
  • 1 legătură de mărar proaspăt
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se toacă ceapa şi se pune la călit în ulei.

Roşiile se taie cubuleţe, iar ardeii copţi fâşii. Se adaugă peste ceapă şi se pun şi foaia de dafin şi usturoiul tocat.

Se pune capac şi se fierbe totul la foc mic sau în cuptor.

Când e aproape gata se adaugă sare, piper şi mărar tocat.

Se poate servi şi caldă şi rece.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
1
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
3
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
4
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Parteneri
Rata cu portocale
Bucataras.RO

Rata cu portocale

Din meniul de sarbatoare din Duminica Floriilor a facut parte si acest preparat, care a fost tare asteptat sa fie degustat....

Rata cu portocale
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala