Mancarica de rosii cu ardei copti

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Mancarica de rosii cu ardei copti

Ingrediente

  • 1 kg roşii
  • 2 căţei mari de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 3 ardei capia copţi
  • 1 legătură de mărar proaspăt
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se toacă ceapa şi se pune la călit în ulei.

Roşiile se taie cubuleţe, iar ardeii copţi fâşii. Se adaugă peste ceapă şi se pun şi foaia de dafin şi usturoiul tocat.

Se pune capac şi se fierbe totul la foc mic sau în cuptor.

Când e aproape gata se adaugă sare, piper şi mărar tocat.

Se poate servi şi caldă şi rece.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa