Se toacă ceapa şi se pune la călit în ulei.
Roşiile se taie cubuleţe, iar ardeii copţi fâşii. Se adaugă peste ceapă şi se pun şi foaia de dafin şi usturoiul tocat.
Se pune capac şi se fierbe totul la foc mic sau în cuptor.
Când e aproape gata se adaugă sare, piper şi mărar tocat.
Se poate servi şi caldă şi rece.
Poftă bună!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateDin meniul de sarbatoare din Duminica Floriilor a facut parte si acest preparat, care a fost tare asteptat sa fie degustat....
Rata cu portocaleCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii