Choux a la creme...for the love of choux

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
antoniah
Expert in arta culinara
Mesaje: 6441
Membru din: 15/11/2011 11:49
Contact:

Mesajde antoniah » 27/01/2014 09:53

pupi scrie:Antonia, in urma cu ani buni( 2007) am primit o carte de aperitive( finger food/bite size) si in cartea aia am gasit gogoselele de eclere....se numesc "profiterol" si sant umplute cu inghetata de vanilie .Idea de aici mi-a venit....gogoselele trebuie facute mici , umplute cu seringa ( o crema mai untoasa , de vanilie) congelate si apoi, asa coingelate se introduc in zaharul caramel, se pun pe o hartie unsa cu ulei ( folie de aluminiu sau tava de sticla)....se racesc in cateva minute dupa care le asezi pe tava de servire si le pastrezi la frigider....nu cred ca mai ajung a doua zi :P :P ....uite pozele cu profiterolul si coperta cartii....multumesc draga mea :hug: :hug: :pup: :pup:


Multumesc mult pentru idee si pentru ca ai postat fotografia cartii. Nu imi pot lua ochii de la ele, cat de frumoase sunt... :master: :master: :master:

:hug: :hug: :hug:

Avatar utilizator
alejoe
Bucatar de elita
Mesaje: 3679
Membru din: 03/05/2012 09:17
Localitate: BRASOV , ROM

Mesajde alejoe » 29/01/2014 12:18

Pupi ce deliciu cu caramel ,le am si eu in plan de cand ai postat reteta si sper sa le fac cat mai curand , felicitari draga mea ai maini de aur :master: :master: =D> =D> :hug:
claudia

Avatar utilizator
pupi
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 12178
Membru din: 20/08/2008 07:59

Mesajde pupi » 29/01/2014 06:48

Lucia, multumesc mult si ma bucur ca iti plac ....sant tare bune si trase in caramel, arata de parca ar fi un alt desert nu cel arhicunoascut de choux a la creme.
Daca ai sa le faci sa incerci si cateva trase in zahar caramel doar sa simti diferenta la gust, intre cele doua modalitati :hug: :hug: :pup: :pup: :hug:


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 27 vizitatori