Se pune o oală cu apă la fiert.
Când clocoteste se adaugă sare şi se opăreşte conopida ruptă în bucheţele mici pentru 5 minute.
Separat se căleşte ceapa verde tocată, apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii şi roşioarele cherry tăiate în sferturi.
Se lasă la foc mic 10 minute, apoi se adaugă pasta de tomate dizolvată în puţină apă şi conopida opărită.
Se amestecă , se adaugă sare şi piper după gust şi se acoperă cu un capac.
Se lasă să fiarbă împreună maxim 10 minute, după care se stinge focul şi se adaugă mărar proaspăt tocat.
Poftă bună!
Inspiratia a venit de aici.
Salata cu piept de pui, ciuperci si maionezaNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mere
Comentarii