Mancare de conopida

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Mancare de conopida

Ingrediente

  • 500 g conopidă
  • 3 ardei mici graşi coloraţi
  • 3 fire de ceapă verde
  • 10 roşioare cherry
  • 1 lingură rasă pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt
  • ulei

Mod de preparare

Se pune o oală cu apă la fiert.

Când clocoteste se adaugă sare şi se opăreşte conopida ruptă în bucheţele mici pentru 5 minute.

Separat se căleşte ceapa verde tocată, apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii şi roşioarele cherry tăiate în sferturi.

Se lasă la foc mic 10 minute, apoi se adaugă pasta de tomate dizolvată în puţină apă şi conopida opărită.

Se amestecă , se adaugă sare şi piper după gust şi se acoperă cu un capac.

Se lasă să fiarbă împreună maxim 10 minute, după care se stinge focul şi se adaugă mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
2
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Chisca umpluta cu crupe albe
3
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Savarine cu frisca
4
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Salam de biscuiţi reţetă
5
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Parteneri
Crema de zahar ars cu oua de prepelita
Bucataras.RO

Crema de zahar ars cu oua de prepelita

Crema de zahar ars cu oua de prepelita
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Turta dulce decorata cu royal icing
Gustos.RO

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing