Topim ciocolata neagra impreuna cu cele 100 g de unt. Lasam sa se racoreasca. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul.
Frecam putin galbenusurile apoi adaugam ciocolata topita cu untul. Adaugam si albusurile spuma peste galbenusuri si la final faina amestecata cu praful de copt.
Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins pentru 35-40 de minute. Facem si testul cu scobitoarea. Lasam blatul sa se raceasca.
Pentru crema amestecam intr-un vas zaharul cu grisul si adaugam treptat laptele amestecand sa nu se faca cocoloase. Punem vasul pe foc si cand incepe sa se ingroase, adaugam si cele 80 g de unt si nuca de cocos. Lasam sa mai dea cateva clocote amestecand continuu.
Peste blatul rece, punem crema calduta. Peste crema distribuim o ciocolata cu lapte topita cu cateva linguri de lapte sau frisca lichida sau smantana pentru frisca.
Am gasit pe blogul Laurei Adamache aceasta reteta si sincer nu am rezistat tentatiei de a o incerca!Va asigur ca gustul este...
Cosulete de linte cu guacamoleDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii