Deliciu pufos cu mere si 2 blaturi

In aceasta zona alegem in fiecare luna cel mai bun bucatar.
paula21
Incepator
Mesaje: 6
Membru din: 31/08/2016 02:36

Foarte bun

Mesajde paula21 » 31/08/2016 02:41

Am incercat sa prepar si eu aceasta reteta si mi-a reusit. A fost foarte buna.
Multumesc mult!

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 31/08/2016 03:41

viorela1 scrie:N-am vazut demult asa "pufosenie" de prajitura. Felicitari !


Multumesc, Viorela :pup: Sper sa o pregatesti si tu pentru ca este chiar pufoasa, ti se topeste in gura, aromata, merele se simt bine...intr-un cuvant un deliciu :buuun: :buuun: :buuun:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 01/09/2016 09:43

alexsa scrie:
lucia_bp scrie:
alexsa scrie:Ador merele si dupa cum se vede si blaturile sunt grozave !!! CE idee buna mi-ati dat. Eu cred ca am sa mai pun deasupra un strat de frisca batuta sau o sa servesc prajitura cu mere cu inghetata de vanilie. Ce spuneti ? MERGE ?


De ce nu ar merge ? Dar sa nu fie prea inalta prajitura daca mai adaugi inca un strat de frisca. Te orientezi la fata locului. Lasa prajitura sa se raceasca de tot inainte de a pune frisca batuta sau cel mai bine o adaugi doar cand o servesti; la fel faci si cu inghetata. Chiar mi-ai dat o ideea buna de servire. Multumesc.

:hug: :hug: :hug:


Acuma, na, trebuia sa vin si eu cu ceva modificari sau imbunatatiri. Nu ma pot abtine :D
Maine fac ciocanelele de pui si legume la cuptor si nu sunt decisa daca sa fac Linzer (am prunele!) sau prajitura cu mere. Intreb familia si vedem noi. Va tin la curent cu ce am facut.
Tare mult ma bucur ca am dat de site si ca am cu cine conversa pe teme culinare.

:hug: :hug: :hug:


Si eu sunt incantata de cunostinta si relatie. Te asteptam cu drag pe site si, de ce nu, cu retete...Cu siguranta ai retete grozave pe care le-am dori sa ni le faci cunoscute :rugaciune: :flower:
Cat despre cele doua prajituri, eu zic sa le iei pe rand si sa le pregatesti...intai pe cea cu prune, daca tot le ai...vine vremea si celei cu mere...daca nu acum, ai toata iarna la dispozitie- mere se gasesc tot timpul anului. Ah, si nu uita sa ne spui daca ti-au placut si/sau ai modificat/imbunatatit reteta ( daca spui ca nu te poti abtine :D ). Mult spor :!:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 02/09/2016 07:24

marinela63 scrie:Multumesc pentru idee. Am preparat-o si a iesit excelent !
Imi pare rau ca nu am timp sa pun niste poze. Maine sigur nu mai am ce sa pozez.


Cu multa placere :pup: Ai fost tare harnicuta si ma bucur ca ti-a placut. Este tare buna, pufoasa si aromata. Poate totusi iti faci timp altadata si atasezi macar o poza, ca sa vedem si noi cum ti-a iesit. Gasesti pe site si alte prajituri, iar cu mere chiar multe. Te invitam sa le lecturezi, iar daca le faci sa ne lasi un comentariu. Te asteptam cu drag :peace: :flower:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
angela_de
Bucatar
Mesaje: 1064
Membru din: 25/07/2015 04:09

Mesajde angela_de » 03/09/2016 12:23

Lucia, deliciu dupa deliciu :buuun: :buuun: !!!!
Am mai scris, dar nu pot sa nu ma tot repet: esti un izvor nesecat de idei, pasiune si talent in bucatarie =D> =D> =D> !
Sectiunile alea arata intr-adevar extraordinar si desi urasc expresia, chiar ca-mi vine "sa musc din monitor".... Imi si imaginez gustul celor 2 blaturi cu ingrediente, arome si consistente diferite.... si la mijloc stratul gros si suculent de mere....
Iiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.......... :vis:

mara05
Incepator
Mesaje: 30
Membru din: 02/07/2016 04:12

Mesajde mara05 » 03/09/2016 09:58

Am facut prajitura si am tinut neaparat sa va multumesc pentru reteta :master: :flower:
Doamna Lucia,a fost atat de bunaaaa ca nici nu-mi vine sa cred ca eu am facuto. Cei drept am respectatcu sfintenie reteta dumneavoastra. Suntem mari amatori de dulciuri si nu ne lipsesc de la nicio masa. Cum avem multe mere din gradina de la tara a mamei, la iarna o sa o fac des ca este nemaipomenit de buna. Ce un deliciu si cu greu te poti abtine sa nu o mananci pe toata.
Multumesc, reteta este pusa la loc sigur si pe ea sta scris " se va repeta" :hug: :flower:

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Re: Foarte bun

Mesajde lucia_bp » 03/09/2016 12:28

paula21 scrie:Am incercat sa prepar si eu aceasta reteta si mi-a reusit. A fost foarte buna.
Multumesc mult!


Ce veste buna mi-ai dat Paula21. Ma bucura reusita ta si faptul ca ti-a placut acesta prajitura. Te invitam sa rasfoiesti cartea noastra de bucate si cu siguranta vei gasi acolo multe alte retete care sa-ti fie pe plac.

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 04/09/2016 08:33

angela_de scrie:Lucia, deliciu dupa deliciu :buuun: :buuun: !!!!
Am mai scris, dar nu pot sa nu ma tot repet: esti un izvor nesecat de idei, pasiune si talent in bucatarie =D> =D> =D> !
Sectiunile alea arata intr-adevar extraordinar si desi urasc expresia, chiar ca-mi vine "sa musc din monitor".... Imi si imaginez gustul celor 2 blaturi cu ingrediente, arome si consistente diferite.... si la mijloc stratul gros si suculent de mere....
Iiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.......... :vis:


Angela_de, draga mea, nici eu nu ma pot abtine sa nu-ti multumesc inzecit pentru aprecieri si sustinere :master: :master: :master: :flower: :flower: :flower: Inseamna tare mult pentru mine, iar tu ai sesizat foarte bine lucrurile, actionand in consecinta :peace: Mergem inainte... Reteta acesta eu o iubesc pentru combinatia de arome si texturi si te asigur ca este chiar un deliciu si merita facuta :!:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-

alexsa
Incepator
Mesaje: 17
Membru din: 30/08/2016 02:14

Mesajde alexsa » 04/09/2016 03:16

lucia_bp scrie:
alexsa scrie:
lucia_bp scrie:
alexsa scrie:Ador merele si dupa cum se vede si blaturile sunt grozave !!! CE idee buna mi-ati dat. Eu cred ca am sa mai pun deasupra un strat de frisca batuta sau o sa servesc prajitura cu mere cu inghetata de vanilie. Ce spuneti ? MERGE ?


De ce nu ar merge ? Dar sa nu fie prea inalta prajitura daca mai adaugi inca un strat de frisca. Te orientezi la fata locului. Lasa prajitura sa se raceasca de tot inainte de a pune frisca batuta sau cel mai bine o adaugi doar cand o servesti; la fel faci si cu inghetata. Chiar mi-ai dat o ideea buna de servire. Multumesc.

:hug: :hug: :hug:


Acuma, na, trebuia sa vin si eu cu ceva modificari sau imbunatatiri. Nu ma pot abtine :D
Maine fac ciocanelele de pui si legume la cuptor si nu sunt decisa daca sa fac Linzer (am prunele!) sau prajitura cu mere. Intreb familia si vedem noi. Va tin la curent cu ce am facut.
Tare mult ma bucur ca am dat de site si ca am cu cine conversa pe teme culinare.

:hug: :hug: :hug:


Si eu sunt incantata de cunostinta si relatie. Te asteptam cu drag pe site si, de ce nu, cu retete...Cu siguranta ai retete grozave pe care le-am dori sa ni le faci cunoscute :rugaciune: :flower:
Cat despre cele doua prajituri, eu zic sa le iei pe rand si sa le pregatesti...intai pe cea cu prune, daca tot le ai...vine vremea si celei cu mere...daca nu acum, ai toata iarna la dispozitie- mere se gasesc tot timpul anului. Ah, si nu uita sa ne spui daca ti-au placut si/sau ai modificat/imbunatatit reteta ( daca spui ca nu te poti abtine :D ). Mult spor :!:

:hug: :hug: :hug:


Am multe retete pe care as vrea sa le scriu pe site. Numai sa le mai fac ca sa pot face si ceva poze. DIn pacate numai cu telefonul dar nu cred ca deranjeaja pe cineva.

Avatar utilizator
lucia_bp
campion la gatit
campion  la gatit
Mesaje: 9353
Membru din: 05/08/2008 09:47
Localitate: cluj-napoca,romania

Mesajde lucia_bp » 04/09/2016 05:16

Am multe retete pe care as vrea sa le scriu pe site. Numai sa le mai fac ca sa pot face si ceva poze. DIn pacate numai cu telefonul dar nu cred ca deranjeaja pe cineva.


Mi-ai dat o veste tare buna si te astept cu retete pe site. De ce nu ai fii tu o sursa de inspiratie pentru mine...cat despre pozele facute cu telefonul, nu cred sa deranjeze pe cineva...acum sunt telefoane atat de performante.
Lasa timiditatea si retinerea, curaj si mult spor :!: :flower:

:hug: :hug: :hug:
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.

Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"

-Legea lui Bookev-


Înapoi la “Concurs - Bucatarul lunii”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori