Sampoane cu care ati reusit sa stopati caderea parului
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Sampoane cu care ati reusit sa stopati caderea parului
Ati reusit sa gasiti un sampon cu care sa stopati caderea parului?
-
- Incepator
Re: Sampoane cu care ati reusit sa stopati caderea parului
Pe mine m-a ajutat sa mai opresc din caderea parului samponul Fortesse. Il folosesc si in prezent si sunt cat de cat multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu el.
Am inceput sa imi suplimentez organismul cu zinc si probabil ca si de acolo vin imbunanatatiri in ceea ce priveste rezistenta firului de par.
Am inceput sa imi suplimentez organismul cu zinc si probabil ca si de acolo vin imbunanatatiri in ceea ce priveste rezistenta firului de par.
Sampoanele pentru stoparea caderii parului sunt utile, dar conteaza enorm si alimentatia pe care o avem pentru a avea un scalp sanatos si pentru o echilibrare corecta a vitaminelor si mineralelor din corp de care au nevoie firele de par pentru a-si maru rezistenta.
Caderea parului se poate stopa si daca se folosesc suplimente pentru stoparea caderii parului.
-
- Incepator
Stoparea caderii parului nu sta chiar la indemana oricui pentru ca sunt multe reguli pe care trebuie sa le respectam daca ne dorim obtinerea unor rezultate eficiente.
Trebuiesc evitate sampoanele care au in compozitie elemente chimicale care dauneaza organismului nostru. Chiar citeam undeva ca din cauza acestor chimicale care ar exista in sampoane viermii intestinali ar reusi sa sparga intestinul si sa migreze in celelalte organe!
Înapoi la “Sanatate - diete si regimuri alimentare”