Nu stiu daca Dumnezeu i-a inzestrat pe toti cei nascuti intr-o astfel de zi sfanta cu un suflet mare, cu bunatate, marinimie, iubire, etc., dar pe tine a revarsat , din belsug, foarte multe daruri. Sa ramai tot asa !
De ziua ta eu nu-ti pot da decat ganduri bune si rugacini catre bunul DUMNEZEU sa te aiba in paza LUI in orice clipa a vietii tale. LA MULTI ANI cu toata dragostea .
P.S :cuvintele mele sunt prea mici ptr o" gospodina" asa de mare
La Multi Ani Pupi !
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, adinush, octavian, Moderatori
La Multi Ani Pupi !
- Fişiere ataşate
-
- zi_nastere_4.jpg (37.69 KiB) Vizualizat de 3630 ori
-
- greeting_0615892001202239535_1.jpg (43.28 KiB) Vizualizat de 3630 ori
mariana
- iuliajewel
- Bucatar de elita
LA MUUUUULTI ANI PUPI
(avem si noi, incepatoarele, oarece cunostinte despre domnia sa si parte din retetele pe care am reusit deocamdata sa le citim
) asa ca imi permit si eu:
Nu stiu din care maneca scot fetele buchete de flori si inimioare (eu m-am maneci ca-i vara, da stai numa ca vine ea toamna si-oi invata la tricotat maneci cu flori) Pana atunci, din toata inima nevirtuala,
TOATE CELE BUNE SI VISATE VREODATA, sa ti se implineasca!
(avem si noi, incepatoarele, oarece cunostinte despre domnia sa si parte din retetele pe care am reusit deocamdata sa le citim

Nu stiu din care maneca scot fetele buchete de flori si inimioare (eu m-am maneci ca-i vara, da stai numa ca vine ea toamna si-oi invata la tricotat maneci cu flori) Pana atunci, din toata inima nevirtuala,
TOATE CELE BUNE SI VISATE VREODATA, sa ti se implineasca!
La multi ani ,Pupi
Sa fii sanatoasa si sa ne incanti multi ani deacum incolo cu bunatatile tale
Toata stima si admiratia mea
P.S: La multi ani si multa sanatate si din partea Liei
(nu are acces la calculator)

Sa fii sanatoasa si sa ne incanti multi ani deacum incolo cu bunatatile tale

Toata stima si admiratia mea

P.S: La multi ani si multa sanatate si din partea Liei

- Fişiere ataşate
-
- B.JPG (45.64 KiB) Vizualizat de 3562 ori
Ultima oară modificat 11/07/2010 12:21 de către LORY, modificat 1 dată în total.
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."
Bucataresele Vesele
Bucataresele Vesele
- alinaraluca2000
- Bucatar
- nicoleta64
- Bucatar de talie internationala
Înapoi la “Evenimentele comunitatii”