Mesajde anca64 » 24/06/2006 07:27
cand scriu aceste randuri la noi este 6,45 dim.,a nu se intelege ca stau la miezul noptii sa scriu memorii,asa ca reiau firul,ianuarie1993-decizie finala a medicilor interventie chirurgicala care atrage dupa sine pensionarea mea,medicala,si totodata o reducere substantiala a bugetului familiei,(spital=bani:copii cresteau=nevoi mai mari:apartamentul prea mic pt. 4 pers.=schimbarea locuintei:)deci se impunea automat o economisire mai riguroasa a banilor,am inceput sa umblu la cap:garderoba,atat a mea(desi imi place sa fiu eleganta)cat si a copiilor care stiti cum sunt,nu prea stiu ce inseamna sa pastreze o hainuta: nu mai aruncam ca pana atunci hainutele putin deteriorate ,agatate,patate,ci cu putina fantezie,rabdare,migala,am inceput sa reconditionez in asa fel incat sa arate si bine si nici sa nu se cunoasca prea evident faptul ca sunt cumva carpite cum zicem noi,regula de baza: un tricou,o bluzita,un pantalonas,pot deveni ca noi cu putina fantezie si rabdare(bineinteles sa nu fi ajuns in ultimul grad de uzura),aplicand pe locul cu pricina un decupaj dupa imaginatia fiecareia,cat mai atractiv,sa iasa in evidenta si totodata sa personalizeze acel obiect de imbracaminte si sa-l faca unic,pt ca nici intr-un caz nu exista un lot executat cu aceleasi insemne,si sigur copilul vostru v-a fi mandru incantat ca ceilalti copii nu au acelasi tricou(hainuta in general) ca el,deci ideea de baza NU va grabiti sa aruncati un lucru putin uzat si alergati fuga sa cumparati unul nou!!!!!!!!!!!! in felul acesta banii care trebuia sa ii dau pe un obiect vestimentar doar pentru a fi neaparat NOU,ii puneam deoparte(si fie vorba intre noi,preturile sunt destul de semnificative):pana atunci nu prea stiam ce inseamna un atelier de cizmarie,tot ce se strica putin ARUNCAM,dar venise timpul adevarului,trebuia sa incep sa vad traiul cu alti ochi,nu al fanfaronului care se scalda in lux doar pentru a arata lumii ca ARE BANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! astept replicile voastre si apoi voi continua...........
Maiestria gospodinei da aspectul,ingredientele dau gustul,rezultatul un preparat delicios!!!!!