Chec invatat de la Zuli

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
giulia
Incepator
Mesaje: 194
Membru din: 27/07/2006 06:23
Localitate: italia - bologna

Mesajde giulia » 31/08/2006 11:22

Asteptam nerabdatoare.Tu stii de cind incerc si eu sa tot il fac ca sa nu-ti zic de blatul de tort de mai bine de un an :blushing: Noroc ca am dat de acest forum ca am invatat multe :D Ai sa vezi ca o sa reusesti :hug:
"CEA MAI BUNA CALE DE A STA PE PROPRIILE PICIOARE ESTE SA FI STAT MULT TIMP IN GENUNCHI" (SPURGEON)

Avatar utilizator
giulia
Incepator
Mesaje: 194
Membru din: 27/07/2006 06:23
Localitate: italia - bologna

Mesajde giulia » 01/09/2006 08:05

e ca eram pe acilea de aia am fost asa de pronta cu raspunsul :party: :flower:
"CEA MAI BUNA CALE DE A STA PE PROPRIILE PICIOARE ESTE SA FI STAT MULT TIMP IN GENUNCHI" (SPURGEON)

Georgeta B. Chiu
Incepator
Mesaje: 14
Membru din: 30/04/2006 02:23
Localitate: USA

Hi Giulia,

Mesajde Georgeta B. Chiu » 02/09/2006 03:42

ai scris la reteta de "Chec"

1 cana de faina... etc.


cam cit este de mare CANA ta? 200 grame, 250 grame?

thank you pentru raspuns
Georgeta

Avatar utilizator
giulia
Incepator
Mesaje: 194
Membru din: 27/07/2006 06:23
Localitate: italia - bologna

Re: Hi Giulia,

Mesajde giulia » 02/09/2006 10:30

Georgeta B. Chiu scrie:ai scris la reteta de "Chec"

1 cana de faina... etc.


cam cit este de mare CANA ta? 200 grame, 250 grame?

thank you pentru raspuns
Georgeta


Draga Georgeta eu nu am tinut cont am luat cana care o aveam la indemina.Caci eu am luat reteta de la Zuli vad ca ea in foto are si cana daca iti poate folosi.Eu nu am internet acasa acum sunt la munca si pina luni nu-ti pot da raspunsul exact :flower: .Dar daca te uiti aici vezi cana care zuli a pus-o in fotografie. http://www.reteteculinare.ro/forum/view ... 8d2d9b99e0
Reteta este tot a iei deci eu iti pot raspunde luni cu precizie.
"CEA MAI BUNA CALE DE A STA PE PROPRIILE PICIOARE ESTE SA FI STAT MULT TIMP IN GENUNCHI" (SPURGEON)

Avatar utilizator
giulia
Incepator
Mesaje: 194
Membru din: 27/07/2006 06:23
Localitate: italia - bologna

Mesajde giulia » 04/09/2006 11:17

Georgeta uite am masurat cana si are 200g.Sper sa nu fie prea tirziu :flower:
"CEA MAI BUNA CALE DE A STA PE PROPRIILE PICIOARE ESTE SA FI STAT MULT TIMP IN GENUNCHI" (SPURGEON)

Avatar utilizator
mirela
Incepator
Mesaje: 8
Membru din: 08/09/2006 03:46

Mesajde mirela » 08/09/2006 04:03

si mie imi place checul foarte mult. :hug:

alina_prodan
Incepator
Mesaje: 1
Membru din: 12/10/2015 09:08

Mesajde alina_prodan » 12/10/2015 09:15

Poti sa mi spui si mie te rog de unde ai luat tava rotunda cu 2 tipuri de fund.Am tot cautat pe net si nu gasesc.


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 28 vizitatori