Pastrav umplut cu capere la cuptor

Exista o reteta de mancare sau de dulciuri la care nu ati putea renunta niciodata? E atat de buna incat cu greu va puteti opri din mancat? Convingeti si pe altii sa-l incerce descriind-o aici.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
mikirafaela
Bucatar de elita
Mesaje: 2795
Membru din: 19/01/2013 05:58

Mesajde mikirafaela » 27/05/2013 03:47

Danieluta scrie:Cum de mi-a scapat reteta asta? :bum: O bunatate ai pregatit... :roll:

=D> :hug: :flower:

:hug: :pup:
MIKI

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 09/12/2014 02:30

Azi fac reteta asta ... :buuun: :buuun: :buuun: :buuun:

am un singur pastrav mai maricel perfect pentru 2 portii

am scris numai ca sa ma laud =)) =)) =)) =)) =)) =)) si sper sa pot fotografia sa va arat si dovada :lol:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 09/12/2014 06:07

Am sa va spun, copii, povestea
Unui pastravas.

Voi ascultati cintecelul si va imaginati cum el inota fericit, dragutul pastravas voios pe riul clipocit ( sa faca rima cu cimpul inflorit din cintec ) :-))

https://www.youtube.com/watch?v=_XX6L_rIjKk



Deci o reteta absolut MI-NU-NA-TA !! Miki multumesc mult de tot pentru ea, o sa o repet MUSAI!!!



modificarile mele :

am pus caperele la inmuiat in apa pina cind s-a dus sarea de pe ele ca ale mele erau in sare
am pus si niste rozmarin din balcon in burta pestelui impreuna cu caperele
nu am pus nimic pe peste altceva decit ce era in burta lui .. invelit in hirtie si copt

sosul l-am facut din ulei, zeama de la 1 lamiie si coaja rasa de la ea + 1 catel de usturoi strivit si lasat in zeama asta vreo 10 min apoi scos si aruncat, a lasat gust suficient+ patrunjel verde tocat

am taiat pèstele pe spinare, jupuit pielea si scos filetul cit am putut eu de bine a(adica cam bucatit cum se vede in poza) .. servit cite o parte de peste de portie cu cartofi natur ( cu unt si pèatrunjel) si sosul cel minunat peste
Fişiere ataşate
immagine_916.jpg
immagine_916.jpg (62.98 KiB) Vizualizat de 808 ori
immagine_910.jpg
immagine_910.jpg (42.74 KiB) Vizualizat de 808 ori
immagine_1800.jpg
immagine_1800.jpg (41.11 KiB) Vizualizat de 808 ori
immagine_912.jpg
immagine_912.jpg (61.65 KiB) Vizualizat de 808 ori
immagine_913.jpg
immagine_913.jpg (55.39 KiB) Vizualizat de 808 ori
immagine_914.jpg
immagine_914.jpg (64.94 KiB) Vizualizat de 808 ori
immagine_915.jpg
immagine_915.jpg (67.8 KiB) Vizualizat de 808 ori


Înapoi la “Retete preferate”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori