Fiind bucatar va prezint o reteta complexa care necesita atentie:
Aveti nevoie de:
1 bucata de muschi de vita la 200 gr, curatat de pielite si batut cu palma
150 gr fasole verde
50 gr ardei rosu
50 gr ciuperci proaspete
100 ml smantana vegetala gran cucina
50 gr stafide
sos de soia
usturoi
oregano
sare
piper
ulei de masline
Puneti muschiul de vita la prajit intr-o tigaie cu putin ulei la foc mediu.
Fasolea verde o puneti la fiert intr-o alta tigaie cu putina sare piper.
Taiati ciuperciile cubulete mici si le puneti intr-o tigaie mai mica la prajit in ulei de masline. Lasati sa se prajeasca pana capata o culoare aurie. In timpul asta mai intoarceti muschiul de vita.
Peste ciuperci puneti smantana vegetala si stafidele si lasati la foc mic sa fiarba.
Fasolea verde dupa ce a fiert, o scurgeti de apa, o puneti din nou pe foc cu ulei de masline, si adaugati sare, piper, oregano si ardeiul rosu taiat fasii subtiri. Caliti-o la foc mic timp de 5 minute iar la sfarsit inainte sa o luati de pe foc adaugati putin sos de soia.
Nu uitati de muschiul de vita sa il intoarceti pe toate partile.
sosul de ciuperci il lasati la fiert pana devine un sos cremos, ingrosat.
Dupa ce muschiul de vita s-a prajit cum doriti luati-l de pe foc, sarati-l si lasati-l 2 minute sa se relaxeze. Puneti pe un platou sosul de ciuperci in mijloc, muschiul de vita deasupra la sos si in jurul muschiului fasolea verde.
O reteta extrem de gustoasa si aratoasa.
Unde trebuie sa fiti atenti? La muschiul de vita cand se prajeste sa nu fie la foc mare, la fasolea verde cand o caliti la fel sa nu fie la foc mare si sosul de ciuperci trebuie la foc mic ca sa nu se afume.
Pofta buna!
Muschi de vita Paradis
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
- djprometeu
- Incepator
- Mesaje: 217
- Membru din: 27/01/2009 05:10
- Localitate: Australia
Muschi de vita Paradis
Dragostea este una dintre cele mai puternice pasiuni pentru ca ataca in aceeasi timp capul , inima si simturile!
Superba reteta si nici nu mi se pare chiar atat de greu de facut.
Te rog eu frumos,daca ai posibilitatea sa pui si cateva poze din timpul prepararii sau macar cu preparatul gata facut.
Ne-ar ajuta tare mult pe toti forumistii.
Te mai rog sa pui retetele tale prin "Adauga in cartea de bucate"si in Cartea De Bucate,daca sunt fara poze.
Le gasim mai usor acolo,cand avem nevoie de ele decat pe forum.
Multumim frumos de reteta si
FELICITARI !!!
Te rog eu frumos,daca ai posibilitatea sa pui si cateva poze din timpul prepararii sau macar cu preparatul gata facut.
Ne-ar ajuta tare mult pe toti forumistii.
Te mai rog sa pui retetele tale prin "Adauga in cartea de bucate"si in Cartea De Bucate,daca sunt fara poze.
Le gasim mai usor acolo,cand avem nevoie de ele decat pe forum.
Multumim frumos de reteta si
FELICITARI !!!
"Un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-
Iar un graunte de imaginatie face mai mult decat un car de practica"
-Legea lui Bookev-
- djprometeu
- Incepator
- Mesaje: 217
- Membru din: 27/01/2009 05:10
- Localitate: Australia
lucia_bp scrie:Superba reteta si nici nu mi se pare chiar atat de greu de facut.
Te rog eu frumos,daca ai posibilitatea sa pui si cateva poze din timpul prepararii sau macar cu preparatul gata facut.
Ne-ar ajuta tare mult pe toti forumistii.
Te mai rog sa pui retetele tale prin "Adauga in cartea de bucate"si in Cartea De Bucate,daca sunt fara poze.
Le gasim mai usor acolo,cand avem nevoie de ele decat pe forum.
Multumim frumos de reteta si
FELICITARI !!!
pun si poze. am adaugat in cartea de bucate retete dar dureaza cam mult sa se aprobe. sper sa se posteze cat mai curand.
Dragostea este una dintre cele mai puternice pasiuni pentru ca ataca in aceeasi timp capul , inima si simturile!
Înapoi la “Retete recomandate expertilor”
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori