
Ce am gatit azi ( 57)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
Ce am gatit azi ( 57)
- Fişiere ataşate
-
- 016_jpg_tort.jpg (74.72 KiB) Vizualizat de 34486 ori
-
- 012_jpg_tort.jpg (87 KiB) Vizualizat de 34486 ori
-
- 008_jpg_tort.jpg (75.62 KiB) Vizualizat de 34486 ori
Astazi am incercat pentru prima data o supa "Soba Noodle Chicken Bowl"(Chicken raised without antibiotics, soba buckwheat noodles, fresh spinach, napa cabbage blend, roasted mushroom and onion blend, sesame seeds and cilantro in our umami soy-miso broth)... 

- Fişiere ataşate
-
- 10246864_10205992524321085_8901413756201597909_n.jpg (109.7 KiB) Vizualizat de 34378 ori
arata foarte bine supa asta Dani ... imi face cu ochiul si mie care nu ma dau in brinci dupa mincarea asiatica
nu pot sa imi inchipui gustul de la umami soy-miso broth.. e piscacioasa ? adica cu gust de fermentat spre borsul nostru sau e piscacioasa spre dulce ??
eu ieri am facut paste cu broccoli si cirnat ( din ala proaspat).
Azi fac ceva pe baza de dovleac si gorgonzola, va povestesc eu mai tirziu
nu pot sa imi inchipui gustul de la umami soy-miso broth.. e piscacioasa ? adica cu gust de fermentat spre borsul nostru sau e piscacioasa spre dulce ??
eu ieri am facut paste cu broccoli si cirnat ( din ala proaspat).
Azi fac ceva pe baza de dovleac si gorgonzola, va povestesc eu mai tirziu

Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori