Amestecam apa cu piperul, zaharul, sarea, foile de dafin, 3 catei de usturoi si cuisoarele si o punem pe foc pana cand incepe sa fiarba. O dam deoparte iar cand s-a racit o amestecam cu berea si o turnam intr-un recipient peste rasol, caruia ii facem 2-3 taieturi pe ambele parti. Dam la frigider pana a doua zi.
Scoatem carnea din marinata si o uscam cu hartie absorbanta. Pisam catelul de usturoi ramas si il amestecam cu paprika, coriandru, chimionul, uleiul de masline si frunzulitele de cimbru. Ungem carnea pe toate partilhe cu acest amestec si o dam din nou la frigider pentru inca 2-3 ore.
Punem carnea in cuptorul pre incalzit la 220ºC pentru 30 de minute, apoi o acoperim cu folie de aluminiu, scadem temperatura cuptorului la 150ºC si o lasam pentru inca 2 ore. Dupa acest timp indepartam folia de aluminiu, dam din nou cuptorul la 220ºC pentru 30 de minute. Ocazional si cu ajutorul unui penson, ungem carnea cu uleiul din tava.
Nu are nimic deosebit ca umplutura ci prin modul de asamblare, adica niste carnaciori au incins hora si formeaza o coronita...
Pizza cu coronitaReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii