Panna Cotta de Vanilie si Jeleu de Zmeura

Postat pe: 16-01-2016
(0)

Ingrediente

– 200 ml frisca lichida
– 8 linguri lapte
– 3 linguri zahar
– un zahar vanilat Bourbon sau un zahar vanilat (eu am pus jumatate de pastaie de vanilie)
– 2 foi gelatina
Pentru jeleul de zmeura:
– 2 pahare de zmeura
– 3 linguri zahar
– 2 foi gelatina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Intr-o craticioara incalzim laptele, frisca si zaharul (fara sa fiarba).
Adaugam foile de gelatina, pe care le-am hidratat 10 minute in apa.
Le scurgem de apa si le amestecam in lapte cateva secunde pana se dizolva.
Adaugam si vanilia, apoi turnam amestecaul in 3 pahare.
Dam la rece, in 2-3 ore ar trebui sa fie inchegata panna cotta.
Piureul de zmeura: pasam zmeura cu blenderul, impreuna cu zaharul.
Hidratam foile de gelatina pe care le adaugam piureului de zmeura incalzit.
Amestecam pana se dizolva. Lasam sa se raceasca si turnam peste panna cotta.
Mai asteptam inca 2 ore pana se intareste.
Garnisim cu zmeura si frunze de menta.
Zmeura poate fi inlocuita cu orice fel de fruct, facut piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Panna Cotta de Vanilie si Jeleu de Zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Panna Cotta de Vanilie si Jeleu de Zmeura