Friptura cu sos

Esti atat de mandra de reusita ta culinara incat ai simtit nevoia sa o imortalizezi intr-o fotografie? Ai aici ocazia sa atasezi poza la reteta culinara si sa o arati tuturor. Sectiunea este rezervata pentru retete de Mancaruri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

dragos
Incepator
Mesaje: 35
Membru din: 09/08/2005 05:46
Localitate: Iasi

Friptura cu sos

Mesajde dragos » 12/10/2005 03:56

Ingrediente:
4 copanele
4 rosii
8 ardei grasi
2 cepe mari
suc de rosii

Copanelele se spala, se condimenteaza si se prajesc in ulei (se pot tine inainte in vin alb cu sare si piper dar trebuie scurse foarte bine inainte de prajire).
Ceapa se taie cubulete si se unteste. Se adauga 2 linguri mari de pasta de tomate cu putina apa sau o cana de suc de rosii, rosiile taiate marunt si ardeii copti si curatati in prealabil. Se sareaza dupa gust...

hi hi hi
Fişiere ataşate
03_big.jpg
Bun de tot
03_big.jpg (54.92 KiB) Vizualizat de 19928 ori
02_big.jpg
Sos de rosii si ardei grasi
02_big.jpg (48.57 KiB) Vizualizat de 19928 ori
01_big.jpg
Pulpele fripte
01_big.jpg (62.24 KiB) Vizualizat de 19928 ori

andrei
Moderator
Mesaje: 862
Membru din: 26/06/2005 11:56

Mesajde andrei » 13/10/2005 08:45

Vai de mine cum arata pulpele alea.... Iti vine sa le mananci si cu ochii..Eu as pune si putin usturoi la sosul ala sau dupa, in farfurie... :)

naknik
Incepator
Mesaje: 3
Membru din: 02/06/2006 10:50

Mesajde naknik » 02/06/2006 11:42

Pe langa usturoi, eu as pune si niste patrunjel verde, tocat marunt.
Si as servi acest fel de mancare cu o mamaliguta calda.
Mmmmmmmm

Avatar utilizator
zuli
Incepator
Mesaje: 228
Membru din: 09/03/2006 07:55
Localitate: Bucuresti

Mesajde zuli » 02/06/2006 02:31

Dragos cum e sosul ca arata tare bine :buuun:
cind se mai ieftinesc ardeii o sa fac si eu :buuun: :buuun: :buuun:
Zuli
inteleptul nu spune ce stie ,iar prostul nu stie ce spune

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 02/06/2006 03:06

Da nahnik si eu tot cu mamaliga as minca...
Dragos sunt bestiale pulpele asa rumenite .... :buuun: :buuun:
Eu n.as pune ceapa ( dar asta pt ca noi nu mincam ) si as pune 1-2 catei de usturoi intregi , necuratati in sos sa fiarba iar la sfirsit i-as arunca.. dupa ce au lasat tot gustul...

Avatar utilizator
roxanavmv
Bucatar de elita
Mesaje: 2186
Membru din: 04/04/2006 11:54
Localitate: los angeles
Contact:

Mesajde roxanavmv » 05/06/2006 08:11

am facut si eu un fel de kitch-copie a retetei lui dragos ca aveam niste piept de pui, si l-am pus la ceaun cu rosii si usturoi. Si pentru ca am mai facut inainte cu pulpe, pot spune ca nu e iese chiar la fel. E buna, dar pieptul e mai uscat, pulpele sunt mult mai fragede. Si dupa cum am mai spus prin alte sapte locuri, eu nu am pus ardei ca nu imi plac decat in ciorbe si anumite alte retete, dar sosul e la fel de bun si asa mai simplu. Si l-am mancat cu orez chinezesc. orez chinezesc
Fişiere ataşate
orez chinezesc 4.jpg
orez chinezesc 4.jpg (23.79 KiB) Vizualizat de 19214 ori
pui cu rosii si usturoi 3.jpg
pui cu rosii si usturoi 3.jpg (30.93 KiB) Vizualizat de 19214 ori
pui cu rosii si usturoi 2.jpg
pui cu rosii si usturoi 2.jpg (28.21 KiB) Vizualizat de 19214 ori
pui cu rosii si usturoi 1.jpg
pui cu rosii si usturoi 1.jpg (25.12 KiB) Vizualizat de 19214 ori
pui cu rosii si usturoi.jpg
pui cu rosii si usturoi.jpg (24.12 KiB) Vizualizat de 19214 ori


Înapoi la “Retete ilustrate - Mancaruri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori