pere "insangerate"

Esti ahtiata dupa dulciuri? Cunosti retete de prajituri, inghetate, torturi, dulciuri care iti pun in pericol greutatea dar care merita sa-ti asumi riscul a doua – trei kilograme in plus pentru a le manca? Aceasta sectiune este rezervata pentru retete de Dulciuri cu poze.

Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

pere "insangerate"

Mesajde angelique » 21/03/2008 09:55

ca de obicei reteta fiind inventata a trebuit sa-i inventam si numele ,nasul e Cezar asa ca nu va mirati prea tare
eu am avut 7 pere Kaiser ,le-am curatat ,spalat cu lamaie ca sa nu se innegreasca si le-am pus l-a fiert in apa cu vin alb,zahar si un fir de vanilie,aveti grija sa nu se fiarba prea tare si sa se rupa .intre timp am decongelat 250 g de zmeura si am pus in blender impreuna cu 100 g de zahr si un paharel de martini alb,am amestecat bine pana s-a transformat in crema .am pus in pahare si am servit in seara de 19 martie cand aici la noi se sarbatoreste ziua taticului!vecini care erau cu noi au apreciat f. mult ,ai mei au mancat cu totii ceea ce destul de bine dat fiind ca sant niste mofturosi de prima categorie
Fişiere ataşate
PICT2636.JPG
PICT2636.JPG (14.55 KiB) Vizualizat de 4235 ori
PICT2635.JPG
PICT2635.JPG (15.62 KiB) Vizualizat de 4235 ori
PICT2633.JPG
PICT2633.JPG (15.17 KiB) Vizualizat de 4235 ori
PICT2632.JPG
PICT2632.JPG (19.62 KiB) Vizualizat de 4235 ori
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
thea
Bucatar de elita
Mesaje: 2672
Membru din: 08/02/2007 12:04
Localitate: Arad

Mesajde thea » 21/03/2008 10:36

excelent ! un desert fin si aromat :flower:

Avatar utilizator
crista
campion la gatit
campion  la  gatit
Mesaje: 10535
Membru din: 21/03/2006 02:57
Contact:

Mesajde crista » 22/03/2008 09:16

waw ... ce frumos arata ... =D> =D> =D>

ps
cu asa un nume sunt potrivite si pt halloween :lol:

Avatar utilizator
TINA An
Bucatar
Mesaje: 711
Membru din: 26/12/2007 12:24
Localitate: ORADEA

Mesajde TINA An » 22/03/2008 10:02

forte bune si frumoase =D> =D> :flower: :flower:

Avatar utilizator
angelique
Bucatar de elita
Mesaje: 2078
Membru din: 28/12/2005 03:40
Localitate: Binasco

Mesajde angelique » 22/03/2008 01:10

nu radeti de nume...ca se supara cezar
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede

Avatar utilizator
Leila
campion la gatit
campion la gatit
Mesaje: 5215
Membru din: 15/02/2007 10:25

Mesajde Leila » 22/03/2008 03:40

=D> =D> Angelique :flower: :flower:

Avatar utilizator
adry
Bucatar de elita
Mesaje: 2434
Membru din: 17/11/2006 05:16
Localitate: Salerno-Italia

Mesajde adry » 22/03/2008 05:39

Angi ce desert rapid aspectuos si mai ales :buuun: :buuun: :buuun: !

Avatar utilizator
maria MIHULESCU
Bucatar de elita
Mesaje: 2404
Membru din: 03/09/2006 01:53
Localitate: Valencia

Mesajde maria MIHULESCU » 22/03/2008 06:44

=D> =D> =D> Super. Si idea e de retinut. Cred ca ar fi la fel de delicios si cu crema de portocale sau fructe de padure. :flower:

Avatar utilizator
Mona S P
Bucatar de elita
Mesaje: 2076
Membru din: 17/11/2006 11:28
Localitate: Galati - Romania

Mesajde Mona S P » 22/03/2008 07:49

Angi, ce desert minunat =D> =D> rafinat si de efect :flower: ..


ps. de ce spui ca radem de "botezarea" lui ???....vrei sa le spunem "pere imbatate" :P

Avatar utilizator
melianda
Bucatar de elita
Mesaje: 2659
Membru din: 14/11/2007 02:53
Localitate: Timisoara

Mesajde melianda » 22/03/2008 09:06

daca le facem pere imbatate inseamna ca nu prea e indicat sa mancam prea multe :lol:
foarte apetisant arata =D> =D> =D>


Înapoi la “Retete Ilustrate - Dulciuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 28 vizitatori