Buna. Cunosc problema si stiu ca este foarte greu sa slabesti mai ales dupa vro 30 de ani.Eu dupa sarcina am pus 17 kg si nu stiam ce sa mai fac deoarece orice incercam nu prea dadea rezultate , slabeam dar ma ingrasam la loc pana cand am auzit la tv de un produs natural ,nu aveam incredere in el dar am hotarat sa-l incerc.Vi-l pot recomanda si voua deoarece a dat rezultate la mine si am slabit 7 kg in 2 luni si apoi 8 dupa a 3-a luna,se numeste recode dar trebuie sa fiti atente ca trebuie sa tii si un mic regim.
Va doresc mult succes
Cum dau cateva kg jos dupa nastere
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
- elena.elena
- Bucatar Sef
Sigur, sa mai facem reclama putin pe unde apucam la produse "naturale".... eu sunt total impotriva acestora si toata lumea stie ce ar trebui si ce nu ar trebui sa manance pentru a slabi doar ca e greu sa te tii de dieta... cel mai bine e sa mergi la un nutritionist,va spun din experienta proprie, nu cred ca mai trebuie sa enumar beneficiile... 

Re: Cum dau cateva kg jos dupa nastere
Kilogramele se pot elimina rapid daca se fac exercitii fizice zilnice regulat si daca se mananca ce trebuie.
Re: Cum dau cateva kg jos dupa nastere
E greu de eliminat kilogramele in plus daca nu se urmeaza o dieta alimentara bine pusa la punct. Prin dieta se pot obtine rezultate bune.
Înapoi la “Sanatate - diete si regimuri alimentare”