Laura Nechita - Rețete

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere
Dulciuri

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere
Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza
Aperitive

Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza

Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza
Prajitura cu piscoturi, iaurt si mandarine
Dulciuri

Prajitura cu piscoturi, iaurt si mandarine

Prajitura cu piscoturi, iaurt si mandarine
Prajitura cu branza, dovleac, nuca si cafea
Dulciuri

Prajitura cu branza, dovleac, nuca si cafea

Prajitura cu branza, dovleac, nuca si cafea
Salata de paste, cu legume si mozzarella
Paste

Salata de paste, cu legume si mozzarella

Salata de paste, cu legume si mozzarella
Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume
Aperitive

Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume
Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Biscuiti prajiti-Banane prajite
2
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Afumatura la untura
3
Salata de iarna asortata
4
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Parteneri
Linguini siciliene cu fructe de mare
Bucataras.RO

Linguini siciliene cu fructe de mare

 Pentru aceasta reteta m-am inspirate de la MyCookingLife : ...

Linguini siciliene cu fructe de mare
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti