Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și verdețuri crocante. Această rețetă unică oferă un echilibru perfect între dulceața fructelor caramelizate și gustul intens al gorgonzolei, fiind ideală pentru prânzuri ușoare sau cine elegante. Descoperă o explozie de arome într-o salată delicioasă și sănătoasă.
Cum se prepara Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola:
Mai întâi vom prepara crutoanele. Pentru asta, vom tăia pâinea cubulețe sau o vom rupe bucăți cu mâna, pentru o variantă mai rustică. Într-o tigaie, încingem puțin ulei de măsline și adăugăm bucățile de pâine. Punem sare după gust și prăjim pâinea până se rumenește frumos pe toate părțile.
Nectarinele se taie în sferturi și se pun într-o tigaie cu puțin unt și se prăjesc până se caramelizează ușor.
Între timp, vom tăia roșiile, ceapa și câteva fire de chives.
Pentru dressing, amestecăm toate ingredientele într-un bol.
Așezăm pe un platou toate ingredientele pregătite pentru această salată. Deasupra punem și bucăți de brânză gorgonzola, iar la sfârșit turnăm dressingul delicios.
Poftă bună!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii