Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă este un deliciu fin și cremos, plin de savoare.
Cum se prepara Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă:
Morcovii, ceapa și cartofii se taie cuburi.
Într-o cratiță încăpătoare, se pun câteva linguri de ulei de măsline și se călesc toate legumele pentru un plus de savoare. Se condimentează cu sare și piper si se călesc foarte puțin, cca 2 minute, după care se adaugă apă, până la aproximativ ¾ din înălțimea oalei.
Cât timp legumele fierb, se prepară crutoanele aromatizate. Pâinea se taie cubulețe mici și se pune într-o tigaie în care s-au încins în prealabil câteva linguri de ulei de măsline. Se condimentează după gust cu sare, piper, praf de usturoi și oregano.
Legumele fierte se pasează cu blenderul vertical, după care se potrivește gustul de sare.
Supa se pune în boluri, se adaugă crutoane aromatizate și cubulețe de brânză gorgonzola deasupra. Se servește caldă.
Poftă bună!
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateFoarte simplu de facut si super bune!
Clatite cu branza, brocoli si baconCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii