Rulouri cu nectarine și gorgonzola - Un aperitiv rafinat și surprinzător, combinând dulceața nectarinelor cu gustul intens al brânzei gorgonzola, toate învelite într-un rulou crocant. Perfect pentru a impresiona oaspeții la orice eveniment
Cum se prepara Rulouri cu nectarine și gorgonzola:
Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline, apoi suprapune-le. Rulează foile de plăcintă cu ajutorului unui sucitor. Taie aluatul sub formă de rulouri și așază pe fiecare în tava cu forme de brioșe.
Amestecă miezul de nucă cu mierea și pune câte o linguriță din această umplutură în fiecare rulou format și presează astfel încă să formeze o bază.
Taie nectarinele în cubulețe și adaugă-le pe rând în fiecare rulou din tavă.
Coace-le în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 30 minute.
După ce s-au rumenit bine, scoate-le din cuptor și pune câte o lingură de brânză gorgonzola peste ele ca să se topească. Garnisește-le cu miez de nuca și cimbru.
Servește-le calde, sunt delicioase!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii