Taiati in bucatele ardeiul gras si cel iute, parizerul, telemeaua si puneti-le intr-un bol.
Adaugati branza de vaci amestecata cu smantana, ouale batute, ceapa si mararul.
Omogenizati usor si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Amestecul trebuie sa arate ca o salata, formata din ingredientele taiate in bucatele, fara sos. Daca are prea mult lichid, adaugati cele 2 linguri de amidon, dar numai la nevoie.
Turnati intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 40 min, la 180 grade sau pana ce este copt, bine inchegat, trece testul cu scobitoarea si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Scoateti din tava si lasati la racit pe un gratar.
Serviti feliat, rece (este mai bun daca il dati putin la frigider), alaturi de o salata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAm gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii