Deci aici este linkul de la semipreparate de tip gospodina
Am scos din punga ceapa tocata, rosiile decojite, morcovul si patrunjelul radacina taiate felii, ardeiul tocat si el si le-am asezat intr-o cratita cu 2 linguri de ulei, asa congelate cum au fost. Am dat drumul la foc si am dunstuit pentru 2-3 minute, apoi am adaugat bucatelele de carne si am dunstut in continuare (am pus si putina apa, doar cat sa acopere putin carnea).
Dupa circa 5 minute am adaugat fasolea congelata si apa (supa de pui/legume/vita) si am lasat la fiert. Intre timp am taiat bucatele mici feliile de bacon si le-am prajit, am adaugat peste fasole baconul (fara untura lasata), dupa care am dres de sare si piper.
Apa in cratita este doar cu 2 degete deasupra fasolei. Daca scade apa, se mai adauga tot cate putin ca sa nu ne iasa fasolea asta ca o supa. Pentru gust, cine doreste poate sa puna si putin usturoi spre sfarsitul fierberii.
Se presara patrunjel tocat deasupra si se inchide ochiul aragazului. Se serveste cu smantana.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSunt delicioase, si se topesc imediat:))
Copanele de pui cu ciuperci umpluteEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii