Tortilla de legume cu cabanos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tortilla de legume cu cabanos

Ingrediente

  • 300g cartofi fierti taiati felii
  • 150g ardei gras taiat cuburi
  • 125g mazare congelata
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 leg patrunjet taiat marunt
  • 100 ml lapte
  • 4 oua
  • 150g rosii taiate cuburi
  • 2 buc cabanos
  • 1/2 lingurita de boia si curry
  • 3-4 ling ulei
  • sare, piper
  • Preparare: Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras si cabanosul si se lasa pe foc 4-5min Apoi se adauga
  • cartofii,mazarea,rosiile si patrunjelul si se mai lasa inca 3-4minSe sareaza se pipereza si se pun toate intr-o forma unsa
  • Cuptorul se incinge la foc mediu
  • Se bat ouale cu laptele,boia si se toarna peste amestecul de legumeSe poare pune pe deasupra cascaval razuit
  • Se coace circa 30min la foc mediu(potrivit) pana se rumeneste
  • Se portioneaza dupa dorinta si se serveste atat calda cat si rece

Mod de preparare

Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras si cabanosul si se lasa pe foc 4-5min.

Apoi se adauga cartofii, mazarea, rosiile si patrunjelul si se mai lasa inca 3-4 min.

Se sareaza se pipereza si se pun toate intr-o forma unsa.

Cuptorul se incinge la foc mediu.

Se bat ouale cu laptele, boia si se toarna peste amestecul de legume. Se poate pune pe deasupra cascaval razuit.

Se coace circa 30min la foc mediu(potrivit) pana se rumeneste.
Se portioneaza dupa dorinta .


Se serveste atat calda cat si rece eventual cu o salata alaturi.
Poate fi un fel principal ce mancare sau o garnitura la friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Cornuri cu sos de fructe de padure
Bucataras.RO

Cornuri cu sos de fructe de padure

Aveam niste fructe de padure in congelator si aveam pofta sa fac ceva din ele.Trebuia sa prepar ceva de post, ma gandisem la...

Cornuri cu sos de fructe de padure
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!