O budinca usoara , delicioasa si plina de vitamine.
Dovleceii, morcovul si branza le dam pe razatoarea cu orificii mari.
Ceapa o tocam cubulete.
Intr-un bol incapator batem bine cele 5 oua cu telul.
Dovlecelul il punem intr-o stercuratoare la scurs sau il stoarcem in mana.
Adaugam legumele (pe rand), branza si mararul peste ouale batute si amestecam usor cu o spatula, dupa fiecare.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt.
La sfarsit adaugam uleiul in fir subtire.
Intr-un vas termorezistent (dimensiune 20 x27 cm) tapetat cu hartie de copt, turnam compozitia.
Dam vasul la cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit pentru 35-40 minute, pana ce budinca se rumeneste frumos.
Dupa racire se portioneaza. Se poate servi si calda.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa O supă cremă fină și tare gustoasă, numai bună de savurat pe perioada postului mare. Consider că...
Supa din cartof dulce cu lapte de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii