Curatam merele de coaja si le dam pe razatoare. Amestecam merele rase cu zaharul vanilat si le destribuim intr-o tava unsa cu unt. Daca doriti o prajitura mai dulce, puteti adauga si 2-3 linguri de zahar in mere.
Pentru pandispan, mixam albusurile spuma cu sarea si cele 6 linguri de zahar, adaugam galbenusurile si apoi, faina amestecata cu praful de copt (se poate si fara praf de copt).
Turnam compozitia de pandispan peste mere, uniformizam bine si introducem tava in cuptorul incins, pana se rumeneste blatul (30-35 de minute).
Scoatem tava din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o rasturnam pe o alta tava.
Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, cu 500 ml lapte si 3-4 linguri de zahar.
Distribuim budinca racorita peste mere, iar peste budinca, razuim putina ciocolata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAndra Mihail ne împărtășește rețeta ei simplă și gustoasă pentru brioșe pufoase, umplute cu ciocolată, un...
Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii