Curatam merele de coaja si le dam pe razatoare. Amestecam merele rase cu zaharul vanilat si le destribuim intr-o tava unsa cu unt. Daca doriti o prajitura mai dulce, puteti adauga si 2-3 linguri de zahar in mere.
Pentru pandispan, mixam albusurile spuma cu sarea si cele 6 linguri de zahar, adaugam galbenusurile si apoi, faina amestecata cu praful de copt (se poate si fara praf de copt).
Turnam compozitia de pandispan peste mere, uniformizam bine si introducem tava in cuptorul incins, pana se rumeneste blatul (30-35 de minute).
Scoatem tava din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o rasturnam pe o alta tava.
Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, cu 500 ml lapte si 3-4 linguri de zahar.
Distribuim budinca racorita peste mere, iar peste budinca, razuim putina ciocolata.
Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale. Iata inca o reteta folosind noile amestecuri de mirodenii...
Frigarui din carne tocata cu sos tzatziki, pita cu masline si DelikatDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevie
Comentarii