Se curata si taie gogosarii feliute mai groase. Se pun la fiert uleiul, zaharul sarea, mustarul, otetul. Cand incep sa fiarba se adauga gogosarii si i lasam pe foc cca 10 minute, pana se cuprind de sos toti. Se pun fierbinti in borcane si se invelesc pana se racesc. Se pun la beci pentru iarna.
Alaturi de friptura, cartofi prajiti sau tocana sunt deliciosi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii