Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt.
Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam circa 20 de minute pe foc, apoi ii scurgem.
Galbenusurile le mixam cu un praf de sare, piper, smantana apoi adaugam mararul verde tocat marunt.
Separat batem albusurile spuma, le incorporam peste galbenusuri cu o paleta de silicon, cu miscari de sus in jos.
Peste acest amestec incorporam cartofii.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ungem un vas ceramic cu ulei, punem jumatate din amestecul de cartofi, un strat de cascaval ras, restul de cartofi si deasupra iar cascaval.
Introducem sufleul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos.
Cande este gata il scoatem sa se racoreasca putin apoi putem servi.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii