Se pune la fiert orezul cu mazarea si un praf de sare.
Cat fierb, se face omleta; se bat ouale cu putina sare si piper, Intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei de masline si se face omleta amestecand continuu ca sa iasa o omleta maruntita.
Se scurg orezul si mazarea de apa si se amesteca cu omleta. Se potriveste de sare si piper, eu am mai adaugat un pic de otet balsamic.
Snitelele: am taiat felii subtiri pieptul de pui. Se asezoneaza cu sare si piper.
Intr-un castronel am pus oul batut cu putina, in altul am pus faina.
Se pune uleiul de floarea soarelui la incins.
Se trece pieptul de pui prin faina, ou, faina si apoi se pune in tigaie la prajit.
Se serveste cu un pahar de vin rece sau o bere rece, dupa preferinte.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorVa las o reteta de fursecuri delicioase, aromate si care de ce stau, de ce se fac mai fragede, mai bune...Mmmm, am pus si un...
Fursecuri cu nuca de cocos, portocala si crema de ciocolata albaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii