Tocam carnea foarte fin, taiam ceapa, usturoiul si ardeiul iute marunt.
Inmuiem painea in supa calduta de vita sau in apa.
Amestecam carnea cu painea si legumele.
Formam chiftelele asezand in mijlocul lor cate o bucatica sau doua de mozzarella taiata in cuburi.
Trecem chiftele prin faina si apoi prin cele doua oua batute. Frigem in baie de ulei.
Servim ca aperitiv, langa salata sau ca fel principal cu piure sau orez alaturi.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii