Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Un praf de sare
  • 200 g zmeura proaspata sau congelata (scursa bine)
  • Optional: zahar pudra pentru decor

Mod de preparare

Separi ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugi treptat zaharul si zaharul vanilat, mixand pana obtii o bezea ferma. Galbenusurile se adauga pe rand, apoi incorporezi usor faina amestecata cu praful de copt, cu ajutorul unei spatule. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (20x30 cm). Presari zmeura deasupra (daca e congelata, sa fie bine scursa si tavalita prin faina). Coci in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 25-30 minute, sau pana trece testul cu scobitoarea. Lasi la racit si pudrezi cu zahar.
Simplu si bun! Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici