Intr-o tigaie, punem jumate din ulei la incins si prajim putin ceapa, fara sa o ardem. Adaugam bucatile de carne, amestecam, lasam la dinstuit cateva minute, apoi adaugam condimentele si bulionul. Lasam la fiert sub capac, cam 25-30’. Intre timp separat intr-o oala punem uleiul ramas si calim varza.
Adaugam si pasta de rosii amestecand din cand in cand sa nu ardem varza. Se va cali cam in 20’.
Luam o tava de friptura in care golim carnea cu tot cu sos si o acoperim cu varza calita. Acoperim tava cu o folie, apasind bine marginile sa nu intre aer si dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mediu, pentru 3, 5 h.
Preparatul se serveste cald, cu un ardei iute alaturi.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO rulada potrivita pentru orice moment al zilei, de luat la pachet, servita rece sau calda. Sa faceti si voi, sa va convingeti!
Placinta rulata cu branzeturi si cabanosReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii