Se dau biscuitii la robot sau se maruntesc cu sucitorul. Ciocolata se topeste si se amesteca cu margarina, apoi se toarna peste biscuitii pisati si amestecati cu miezul macinat marunt, se amesteca bine pana se omogenizeaza, apoi aceasta pasta o aranjam in castronele captusite cu folie de celofan, formand peretii cosuletelor cu ajutorul unei linguri, se asaza unul langa altul, miejii de nuca, pe marginea peretelui viitorului cosulet, apoi se dau la congelator cateva minute (20-25) sa se intareasca.
Intre timp pregatim umplutura, mixand frisca cu branza de vaci si zaharul pudra vanilat, apoi se adauga gelatina topita la bain marie si turnata in fir subtire. Se curata cateva fructe, se taie cubulete, apoi se incorporeaza in crema de branza.
Se scot cosuletele din castronele, se trag foliile de celofan cu grija, apoi se umplu cu crema de branza cu fructe, se orneaza cu feliute de capsuni, kiwi si pepene galben si se dau cca. o ora la frigider sa se inchege bine. Se servesc reci decorate cu frisca.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii