Tocanita de ciuperci cu cus-cus

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ciuperci cu cus-cus

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1oo g cus-cus
  • 1 ceapă mare
  • 3 linguriţe făină
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ciupercile se curăţă, apoi se taie lamele. Se pun la călit împreună cu ceapa tocată în puţin ulei. Se adaugă apoi o ceaşcă cu apă şi cus-cusul spălat şi se lasă să fiarbă cam 15 minute. Se pun căţeii de usturoi tocaţi mărunt şi făina desfăcută în puţină apă şi se amestecă energic ca să nu facă cocoloaşe. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar când se dă deoparte de pe foc se adaugă mărarul tocat.

Tocăniţa se serveşte cu mămăliguţă.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici