Ingrediente
● 1 kg ciuperci champignon |
● 1oo g cus-cus |
● 1 ceapă mare |
● 3 linguriţe făină |
● 2 căţei de usturoi |
● mărar proaspăt |
● sare |
● piper |
● ulei |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
10min

GĂTIRE
20min

PORȚII
4 portii
Ciupercile se curăţă, apoi se taie lamele. Se pun la călit împreună cu ceapa tocată în puţin ulei. Se adaugă apoi o ceaşcă cu apă şi cus-cusul spălat şi se lasă să fiarbă cam 15 minute. Se pun căţeii de usturoi tocaţi mărunt şi făina desfăcută în puţină apă şi se amestecă energic ca să nu facă cocoloaşe. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar când se dă deoparte de pe foc se adaugă mărarul tocat.
Tocăniţa se serveşte cu mămăliguţă.
Poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de ciuperci cu cus-cus" nu uita sa ii faci un review.
Tocăniţa se serveşte cu mămăliguţă.
Poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de ciuperci cu cus-cus" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany