Tocanita de ciuperci cu cus-cus

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ciuperci cu cus-cus

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1oo g cus-cus
  • 1 ceapă mare
  • 3 linguriţe făină
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ciupercile se curăţă, apoi se taie lamele. Se pun la călit împreună cu ceapa tocată în puţin ulei. Se adaugă apoi o ceaşcă cu apă şi cus-cusul spălat şi se lasă să fiarbă cam 15 minute. Se pun căţeii de usturoi tocaţi mărunt şi făina desfăcută în puţină apă şi se amestecă energic ca să nu facă cocoloaşe. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar când se dă deoparte de pe foc se adaugă mărarul tocat.

Tocăniţa se serveşte cu mămăliguţă.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa