- am prajit sunca taiata bucati si am scos-o pe o farfurie
- dc sunca nu lasa foarte multa grasime inmuiem frunzele de salata taiate felii in aceeasi tigaie impreuna cu un catel de usturoi intreg si strivit sau cu praful de usturoi. Daca a lasat grasime multa o aruncam si apoi calim salata: lol:. Usturoiul, cind salata e inmuiata, il aruncam.
- am rasturnat salata in oala impreuna cu lapte si apa sau supa si feliile de lamiie
- lasam sa fiarba 10-15 minute depinde de salata, nu trebuie sa se topeasca de tot in oala
- lasam putin sa se raceasca si in timpul asta pregatim omleta. Tata punea si putin malai in omleta, cind o punea in ciorba se umfla putin malaiul.
- prajim mai bine zis calim putin speckul afumat
- omleta racita si taiata patrate sau fisii o adaugam in ciorba impreuna cu smintina sau iaurtul, otetul si speck-ul afumat
* in loc de lapte mama punea zer.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPastele chiar nu erau pe lista mea, dar de cand mi-am cumparat o carte de bucate al unui chef renumit din Grecia, mi-am...
Tagliatele cu rosii chery si pesto din dovleceiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii