Ciorba de Porc cu Dovlecei si Ciuperci

Postat pe: 10-06-2016
(0)

Ingrediente

pulpa de porc
2 dovlecei
100 g ciupercii felii
1 ceapa alba
1 ardei mic kapia
2 morcovi
1 ou
1 lingura de orez
1/2 legatura praz
1/2 leg patrunjel proaspat si leustean proaspat
2-3 linguri bulion
vegeta/piper
1/2 lingura praf bors cu legume

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba.

Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt, morcovii rondele, iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de masline, adaugam si orezul, se calesc cateva minute dupa care se pune in oala de ciorba.

Adaugam si ciuperciile felii si lasam la foc potrivit sa fiarba legumele si carnea.

Spre sfarsit se adauga dovleceii taiati cuburi si prazul taiat felii.

Punem bulionul si condimentele si mai alsat circa 10 minute sa fiarba.

La sfarsit adaugam leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Porc cu Dovlecei si Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Porc cu Dovlecei si Ciuperci