Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata de ceapa verde proaspata. Se serveste calda, alaturi de orez sau taitei.
Incinge uleiul intr-o tigaie adanca sau cratita. Adauga usturoiul si ghimbirul si caleste-le 1 minut pana devin aromate. Pune vinetele si gateste-le 5-7 minute, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie usor. Adauga pasta de ardei iute, sosul de soia, otetul, zaharul si apa/supa. Amesteca bine. Lasa totul sa fiarba la foc mic, acoperit, aproximativ 10-15 minute, pana cand vinetele sunt moi si sosul s-a ingrosat. Adauga ceapa verde la final si mai lasa 1 minut pe foc. Presara cu seminte de susan si serveste fierbinte, cu orez alb sau taitei.
Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Comentarii