O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta ideala pentru un aperitiv sanatos si rapid.
Aranjeaza feliile de rosii si mozzarella alternativ pe un platou, astfel incat sa alterneze. Pune frunzele de busuioc intre feliile de rosii si mozzarella. Stropeste salata cu ulei de masline extravirgin. Presara sare si piper proaspat macinat dupa gust.Optional, adauga cateva picaturi de otet balsamic pentru un plus de savoare. Serveste imediat, ca aperitiv sau garnitura. Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii