O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta ideala pentru un aperitiv sanatos si rapid.
Aranjeaza feliile de rosii si mozzarella alternativ pe un platou, astfel incat sa alterneze. Pune frunzele de busuioc intre feliile de rosii si mozzarella. Stropeste salata cu ulei de masline extravirgin. Presara sare si piper proaspat macinat dupa gust.Optional, adauga cateva picaturi de otet balsamic pentru un plus de savoare. Serveste imediat, ca aperitiv sau garnitura. Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii