Desfaceti salata in frunze si indepartati pe cele ofilite si / sau rupte.
Spalati-le bine, frunza de frunza, pe ambele fete, sub jet de apa rece si puneti-le la scurs pentru cateva minute.
Rupeti-le fasii / bucatele cu mana, de marime potrivita sau taiati-le cu un cutit. Puneti intr-o salatiera.
Separat pregatiti un sos: dizolvati zaharul si sarea in amestecul de apa si otet.
Turnati peste salata si omogenizati bine. Gustati. Potriviti de sare, zahar, dupa gust / la nevoie si amestecati.
Lasati circa 10- 15 min in asteptare.
Serviti ca salata langa diferite preparate.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii